Vooral de laatste jaren is er een toename van het aantal interieuropdrachten. De toename heeft te maken met de diverse opdrachten die ik heb uitgevoerd voor de Gemeente Utrecht.

Het gaat hierbij veelal gaat om het ontwerpen van ontvangstruimtes in combinatie met recepties en bijbehorende ruimtes. Enkele voorbeelden hiervan zijn de ontvangstruimte van de DMO in de Kaatstraat te Utrecht, de uitbreiding van de recepties van de Jacobsweerd, de realisatie van spreekkamers en recepties in de Goylaan te Utrecht, het verbouwen en inrichten van diverse verdiepingen van de Neudeflat te Utrecht, het verbouwen en inrichten van het wijkbureau Oost/Noord-Oost te Utrecht en het verbouwen en inrichten van de GG&GD te Utrecht.

Opdrachtgever: Gemeente Utrecht

Herindeling en inrichting van diverse kantoorverdiepingen van de Neudeflat in Utrecht.

De indeling en inrichting is gebaseerd op het zogenaamde nieuwe werken/flexwerken. Er is een variatie aan werkplekken gemaakt, waaronder ook diverse stilteplekken. Voor diverse functies en locaties zijn specifieke meubels ontworpen.

Opdrachtgever: Gemeente Utrecht

Het ontwerp, de directievoering en de bouwbegeleiding voor de herindeling, inrichting en restyling van de GG&GD, bestaande uit onder andere de realisatie van een receptiebalie, wachtruimten, en een vergaderruimte, waarvoor tevens diverse meubelen zijn ontworpen.

Voor enkele wachtkamers van gezondheidscentra heb ik een praktische maar vooral ook fraaie oplossing verzonnen .........

om te zorgen dat stoelen geen beschadigingen van de gipsplaatwanden kunnen veroorzaken. Tegen de wanden zijn z.g.n. Algues toegepast van de firma Vitra. Een procuct dat veel gebruikt wordt om doorzichtige schermen te maken. Voor meer informatie zie de site van Vitra.

Opdrachtgever: Gemeente Utrecht

Herindeling en inrichring van enkele vergaderruimten en de ontvangstreceptie.

Voorts zijn voor diverse locaties in het gebouw koffiecorners en pantry's ontworpen, die dienst doen als een ontmoetingsplek.