In de afgelopen jaren zijn diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd met zowel een groot- als kleinschalig karakter. Tot de grootschalige projecten behoort de realisatie van een kantoorpand in Veenendaal, de Stadstimmerwerf te Utrecht. de uitbreiding, renovatie en inrichting van het Wijk Service Centrum in Vleuten-de Meern en het Wijkburo Noord/Noord-Oost te Utrecht. Kleinschaligere projecten zijn o.a. een vrijstaande woning in Belgie en een vrijstaande woning in Fort Blauwkapel te Utrecht.

Het ontwerp en de bouwbegeleiding voor de Stadstimmerwerf van de Gemeente Utrecht in opdracht van Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Utrecht.

Multifunctioneel gebouw vanwaar uit Dienst Stadswerken zorgt voor onderhoud van de stad. Het gebouw is fijnmazig ingevuld met diverse technische diensten, werkplaatsen, een constructiehal en tevens facilitaire functies zoals kantoren en een restaurant..

Opdrachtgever: Particulier

Een kantoorgebouw in Veenendaal met een opvallende gevel.

Het gemetselde hoofdvolume van dit kantoorgebouw refereert aan een ouder bestaand gebouw van dezelfde opdrachtgever, op enkele meters afstand. Als verbijzondering is een semi-transparent volume aan de voorzijde in het hoofdvolume geduwd. Panelen zijn vervaardigd van mahonie multiplex.

Opdrachtgever: Particulier

Ontwerp en uitvoering van een split-level villa.

De voorgevel, gericht op de openbare weg heeft een gesloten karakter dat in contrast staat met het open karakter van de naar de tuin gerichte achtergevel. Door een glazen lichtkap op het piramidevormige dak wordt de woning tot in het hart van de woning prachtig verlicht en verwarmd.

Prijsvraag Veemarkthallen, Utrecht

Onder de titel De Timmerfabriek, heb ik samen met een collega deelgenomen aan een prijsvraag die was uitgeschreven door het Utrechtse architectuurcentrum Aorta.

De vraagstelling van de prijsvraag was, samengevat: het ontwerpen van een gesloten bouwblok met woningen. Het ingezonden ontwerp is een basiswoning in hout-skelet-bouw, passend in het betreffende bouwblok. De basiswoning is uitbreidbaar met standaard modules of naar eigen wens passend bij iedere individuele situatie. De modules zijn zo ontworpen dat deze in principe ook in eigen beheer te realiseren zijn.

Opdrachtgever: Particulier

Het ontwerp, de directievoering en de bouwbegeleiding voor een vrijstaande villa op Fort Blauwkapel in Utrecht in samenwerking met Ronald Willemsen.